O nama

Master art akademija

Master Art Akademija je osnovana u decembru 2014. godine, sa ciljem da prestavi u našoj zemlji do sada jedinstveni sistem edukacije i rada sa posebno talentovanomm mladom i perspektivnom decom. U cilju njihovog okupljanja na jednom mestu i pružanja bogate koncertne aktivnosti na mesečnom nivou, organizovanje dodatnih usavršavanja van njihovih matičnih škola predstavlja još jedan bitan segment u radu Master Art Akademije. Do sada mladi muzičari - Master Art Akademci su održali više stotina koncerata širom Srbije, a učestvujući na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima i stručnim seminarima proglašavani su kao najperspektivniji među svojim vršnjacima. Aktivnosti udruženja zasnivaju se između ostalog i na predstavljanju novih mladih talenata, koji su zaslužili da se koncertno sve češće pojavljuju i široj javnosti konstantno prezentuju svoja iskustva stečena u radu sa najboljim mentorima, kako iz zemlje tako i inostranstva.

Master Art Akademija svojim aktivnostima svesno skreće pažnju i na sjajne profesore iz Srbije, koji svojim požrtvovanjem, entuzijazmom, stručnim radom i zalaganjem svakodnevno učestvuju u formiranju kako buduće domaće muzičke scene, tako i savremene pedagogije i kulture uopšte. Ujedno organizovanjem nastupa najperspektivnijih mladih talenata, šira javnost ima mogućnost da upozna naše buduće soliste od njihovog najranijeg detinjstva, a u naletu sve učestalijih muzičkih takmičenja, koncertna praksa pred mnogobrojnom publikom i na poznatm podijumima, daje im neobhodnu sigurnost da što brže ojačaju i prerastu u profesionalce i iskusne muzičke interpretatore.

Master Art Akademija je jedinstvena u našoj zemlji i po redovnim održavanjem i organizovanjem master klasova profesora iz zemlje i inostranstva, koji su se po svojim rezultatima i renomeu svrstali u svetsku elitu muzičke pedagogije.

Kontakt: masterart.akademija@yahoo.it

Svako zainteresovan da učestvuje u aktivnostima Master Art Akademije prvo mora postati njen član
Postani član