MASTER ART RESITALI - OTVARANJE SEZONE 2016
UTORAK, 22. JANUAR 2016. U 18h

Solistički koncert violinistkiinje Isidore Dramićanin

O koncertu

Isidora Dramićanin je mlada, talentovana violiniskinja, koja je član Master Art Akademije od 2015. godine. U okviru nje je pohađala master klas profesora violine Timura Meljnika, sa Bečkog Prajner Univerziteta Muzike i Umetnosti u Austriji, nastupivši istovremeno i kao član novoformiranog ansambla „Master Art Akademci Timura Meljnika“.

Sada se ona u organizaciji Kuće Kralja Petra i Master Art Akademije široj publici predstavlja resitalom, koji će svojim interesantnim programom potvrditi Isidoru Dramićanin, kao jednu od najperspektivnijih mladih nada srpskog violinizma. Njenim solističkim koncertom Master Art Akademija otvara svoju sezonu u 2016. godini. Dobro došli!


Program

J.S.Bach- Sonata br.2 a moll, Andante i Allegro
L.V.Beethoven- Sonata br.7 c-moll
M.Ravel- Ciganska rapsodija
S.Prokofiev- Pet melodija


O Isidori

Isidora Dramićanin, rodjena je 12. Oktobra 1994. u Beogradu. Muzičku školu “Kosta Manojlović” u Zemunu, upisala je sa sedam godina kod prof . Sande Dramićanin .Početkom srednje skole radila je sa prof. Draganom Jovanovićem do njegove smrti u 2009 godini . Od 2010 god.,preko škole za talente, počinje da radi sa prof. Ivanom Žikić-Aćimoski kod koje je od 2012.god. u klasi na Fakultetu muzičkih umetnosti u Beogradu. Od 2014. pohađa interpretativni kurs violine kod prof.Dejana Mihailovića.više